dijous, 9 de febrer de 2017

ARRÒS AMB CONILL I CARXOFES

Avui us porto una recepta de les que fan diumenge.

A casa no som massa d'arrossos però de tant en tant, sempre en cau algun i no sé ben bé perquè no ens entusiasmen perquè mira que arriben a ser gustosos i complerts.

L'arròs ens aporta els hidrats de carboni, les verdures ens aporten vitamines i minerals, la carn o el peix ens aporten proteïnes i greixos, si és que és un plat de la dieta mediterrània i es nota perquè és un plat ric i saludable.

INGREDIENTS (4 per)

  • 5 tassetes d'arròs
  • 1 l de brou
  • 4 carxofes
  • 4 dents d'all
  • 2 tomàquets nadurs
  • 100 gr de pèsols
  • 1 conill (jo no hi poso les cuixes)
  • 1 porro
  • 1 raig de vi blanc
  • Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ

En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi daurarem el conill tallat a trossos petits i salpebrat.

Apartarem el conill i en el mateix oli i fregirem el porro tall a rodanxes i l'all laminat. Ho deixarem daurar.

Afegirem les carxofes tallades a octaus i les fregirem durant 2 minuts.

Seguidament afegim el tomàquet tallat a trossos petits i el vi que deixarem evaporar.

De seguit hi afegim l'arròs que sofregirem durant 2 minuts i ja hi podrem afegir el brou.

Passats 5 minuts ja hi afegirem els pèsols i el conill i ho deixarem coure durant uns 20 o 30 minuts.

I ja tenim l'arròs a punt per servir. Us animeu a preparar-lo per aquest cap de setmana????




BON PROFIT!!!