A casa no som massa d'arrossos però de tant en tant, sempre en cau algun i no sé ben bé perquè no ens entusiasmen perquè mira que arriben a ser gustosos i complerts.
L'arròs ens aporta els hidrats de carboni, les verdures ens aporten vitamines i minerals, la carn o el peix ens aporten proteïnes i greixos, si és que és un plat de la dieta mediterrània i es nota perquè és un plat ric i saludable.
INGREDIENTS (4 per)
- 5 tassetes d'arròs
- 1 l de brou
- 4 carxofes
- 4 dents d'all
- 2 tomàquets nadurs
- 100 gr de pèsols
- 1 conill (jo no hi poso les cuixes)
- 1 porro
- 1 raig de vi blanc
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ
En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi daurarem el conill tallat a trossos petits i salpebrat.
Apartarem el conill i en el mateix oli i fregirem el porro tall a rodanxes i l'all laminat. Ho deixarem daurar.
Afegirem les carxofes tallades a octaus i les fregirem durant 2 minuts.
Seguidament afegim el tomàquet tallat a trossos petits i el vi que deixarem evaporar.
De seguit hi afegim l'arròs que sofregirem durant 2 minuts i ja hi podrem afegir el brou.
Passats 5 minuts ja hi afegirem els pèsols i el conill i ho deixarem coure durant uns 20 o 30 minuts.
I ja tenim l'arròs a punt per servir. Us animeu a preparar-lo per aquest cap de setmana????
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada