dijous, 16 de febrer de 2017

PIT DE POLLASTRE AMB VERDURES

Hi ha mil maneres de preparar el pollastre. Aquesta n'és una més, però de les senzilles, les que, sense mentir-vos, teniu preparada en 10 minuts. A més, va acompanyada de verdures, cadascú que trïi quines verdures li agraden més i així segur que la recpeta no falla.
Doncs us deixo amb una recepta ràpida, sana i tan bona com un mateix decideixi.

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 1 patata gran
  • Mig brócoli
  • 2 pastanagues
  • 6 tomàquets cherry
  • Oli
  • Curry
  • Sal
  • Salsa pesto
Elaboració
Tallarem totes les verdures en trosets relativament grans, les posarem en un bol amb un bon raig d'oli i les espècies que volgueu, en aquest cas curry i sal. Ho barrejarem molt bé.
Disposarem les verdures en una safata per a al forn, hi afegirem els pits de pollastre i per sobre d'aquests hi escamparem salsa pesto, també els podem untar amb les mateixes espècies o herbes que hem triat per les verdures.

Finalment ho posarem al forn a 200°C durant uns 20 minuts.

Servirem mig pit de pollastre amb la barreja de verdures escollida, així cada comensal podrà triar el qué més li agrada o bé provar-ho tot.

BON PROFIT!!!