dilluns, 20 d’agost de 2012

BROWNIE DE XOCOLATA

Evidentment el títol, ja ho diu tot. No és precisament, una novetat de recepta, però clar, mirar llibres de receptes amb un addicte a la xocolata a la vora, provoca a part del postre que tenies pensat fer sempre caigui alguna coseta de xocolata.

Doncs, això és el que va sortir de la mirada de súplica del meu xicot en veure la recepta.

Ingredients:

  • 125 gr de xocolata negra de fondre
  • 200 gr de mantega
  • 4 ous
  • 70 gr de farina
  • sucre glas per decorar
Elaboració:

En un recipient petit posarem la xocolata i la mantega. Els posarem al microones durant un minut. Passat el minut ho traurem i ho remenarem, a la xocolata li faltarà una mica, així que ho posarem uns  segons més al micro i amb això i remenant un mica més serà suficient per tenir la xocolata fosa.

A banda barrejar els ous i el sucre fins a aconseguir la massa blaquinosa. Barrejar-ho amb la xocolata i la mantega.
Afegir la farina tamissada.

Preescalfar el forn a 180ºC.

Posar la massa en un motlle i posar-ho al forn durant 30 minuts.

Un cop cuit escampem el sucre per sobre.


I bon profit!!!!