dimarts, 29 de juny del 2021

AMANIDA D'ESPÀRRECS I FAJOL

 Per a un sopar senzill i complert. Una amanida d'espàrrecs i fajol

Ingredients:

  • Un manat d'espàrrecs
  • 200 gr de fajol
  • Pebrot escalivat
  • Formatge tipus feta
  • Oli
  • Sal
Elaboració:

Deixar el fajol en remull durant un mínim de 6 hores.

Escalfar una planxa a foc fort i posar-hi un rajoint d'oli. Quan l'oli estigui ben calent, afegir els espàrrecs i anar-los girant perquè es facin per totes bandes.

Mentrestant, bullir el fajol seguint les indicacions del fabricant.

Ara ja passem a muntar el plat. Posar en la base els espàrrecs, a sobre dues cullerades de fajol i sobre d'aquest unes tires de pebrot escalivat i daus de formatge feta.

Servir-ho amb un bon raig d'oli per sobre.




BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada