Ara que sabem que és fàcil de fer i que ens agrada només ens caldrà fer les múltiples i variades opcions que ofereix.
Ingredients:
- 250 gr de farina panificable
- 125 gr de iogurt natural
- 25-50 gr d'aigua (jo en vaig usar 30)
- 5 gr de llevat fresc
- 5 gr de sal
- 150 gr de formatge feta
- 150 gr de mozzarela
- mantega
Elaboració:
Barregem tots els ingredients citats, excepte els formatges i la mantega. Ho deixem reposar 5 minuts
Treballem la massa una estona més i llavors la deixem reposar 2 hores en un bol tapat amb drap de cotó.
Un cop passat aquest temps, dividirem la massa en dos parts (farem dos pans) i l'estirarem en forma de disc d'uns 20 cm de diàmetre. La massa ha de tenir un mig cm de grossor, especialment a la part del mig, ja que a mi, quan l'he estirat, se m'ha trencat una mica i l'he hagut d'apadeçar.
Per altra banda, ratllarem els formatges i en farem un bola que col·locarem al mig de la massa. Aleshores farem un farcellet amb la massa, embolicant el formatge. Estirarem el paquet amb un rodet fins a fer de nou un disc o una massa plana amb el formatge al seu interior.
En una paella posarem una culleradeta de mantega i hi posarem la massa uns 3 o 4 minuts, ho girarem com ho fariem amb una truita i ho deixem caure uns 3 minuts més per l'altra banda.
I ja tindriem el nostre pa fet.
BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada