Ingredients
- Planxa de pasta de full
- Crema
- 500 ml de llet sencera
- 2 ous Mitjans
- 100 gr de sucre
- 40 gr farian de moresc
- pell de mitja llimona i/o canyella
Fruita de temporada- Gelatina neutra
Elaboració
Agafem la planxa de pasta de full i en tallem les vores que sobreposarem al voltant de la propia planxa per tal que agafi una mica de forma de recipient.
Ho punxarem amb una forquilla perquè no pugi en excés i ho pintarem amb ou batut. Ho enfornarem seguint les instruccions de la marca.
Mentre prepararem la crema. En un got apartarem una mica de llet on hi dissoldrem la farina i per altra banda en un cassó escalfarem la llet on infusionarem la llimona i la canyella.
Un cop hagi arrencat el bull, baixarem el foc i hi posarem la resta d'ingredients, que anirem escalfant i remenant fins que la crema agafi consistencia.
Escamparem la crema per a la part central de la pasta de full.
Tallarem les fruites escollides ben finetes i disposarem sobre la crema.
Seguint les instruccions de la gelatina, en dissoldrem una mica en aigua que abocarem per sobre la frutia per tal que hi doni la lluentor que caracteritza aquest tipus de tartes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada