dijous, 25 d’octubre del 2018

BUNYOLS DE BACALLÀ

Ingredients
  • 2 o 3 talls grans de bacallà
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • 160 gr de farina
  • 8gr de llevat
  • 2 alls
  • julivert
  • sal
  • oli de girasol
Elaboració

Posarem aigua a escalfar i quan estigui a ple bull hi posarem el bacallà el qual el deixarem bullint durant 1 minut.

Picarem l'all i el julivert en un morter

Farem el bacallà a trossets petits amb les mans i l'afegirem al morter on ho picarem tot i ho barrejarem fins que quedi un massa.

Afegirem a aquesta massa el got de llet i seguidament la farina i el llevat. barrejarem la massa fins que quedi ben uniforme.

En una cassola no massa gran hi posarem 4 dits bons d'oli de girasol i l'escalfarem. Quan estigui molt calent hi anirem afegint cullerades de la massa que hem fet. Veurem que la massa s'infla i es dora, haurem de remenar una mica el bunyol per tal que es dori per totes bandes i ja el podrem treure del foc i posar-lo a sobre un paper de cuina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada