dijous, 28 de setembre de 2017

CREMA DE CARBASSA I GINGEBRE

Ara que ja entrem a la tardor és un bon momento per començar a pensar amb les cremes, especialmente la de carbassa i és que la carbassa és per a mi el color de la tardor, el color de l'escalfor de la llar i d'un sopar lleugeret amb totes les variants que ens permet la crema de carbassa.

Avui us en porto una d'especiada que ens encanta.

INGREDIENTS
  • 600 gr de carbassa
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 trosset de gingebre
  • Sal
  • Oli
  • Pipes de carbassa (com que no en tenia les he posat de girasol

ELABORACIÓ

Tallarem la ceba en juliana i la saltejarem en una cassola amb una mica d'oli i una mica de sal durant 5 minuts.

Afegirem els alls laminats i ho saltejarem 2 minuts més.

Ara afegim el gingebre ratllat i finalment la carbassa pelada i tallada a daus. Ho cobrirem just d'aigua i ho taparem. Ho farem bullir durant 10 minuts.

Ho triturarem i ho servirem amb unes quantes pipes.


BON PROFIT!!!