Si voleu veure les reecptes de la resta de companys només cal clicar sobre la icona del DESAFIO
INGREDIENTS:
- 5 ous
- 400 gr de carn picada
- 1 dent d'all
- julivert
- sal
- pebre
- farina
- pa ratllat
- 6 cullerades d'oli
- 2 cullerades de vinagre
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada de vinagre
ELABORACIÓ:
En primer lloc el que farem és endurir 4 ous (reservarem el cinquè).
Alhora prepararem la carn. En un bol posarem la carn, el julivert, sal, pebre, una mica de pa ratllat i l'all tallat a trosos molt petits i barrejarem tot.
Un cop els ous estan endurits aplastarem la carn amb les mans fent una mena de làmina on hi posarem l'ou al mig i l'embolcallarem amb la carn.
Batrem l'ou que hem reservat.
Passarem la bola per farina, per l'ou i pel pa ratllat.
En la majoria de casos els Scottish Eggs es fregeixen, però per fer-ho mes lleuger els courem al forn a 200ºC durant 30 minuts.
Normalment es serveixen amb amanida, en aquest cas els acompanyem d'uns tomàquets on hi farem una salsa vinagreta.
Per a la vinagreta barrejarem l'oli, el vinagre, la salsa de soja i la mel.
BON PROFIT
Magrada molt lo del forn i la salseta tambe ;) petonets mil mami
ResponEliminasegur que tens poc temps, però t'ha sortit un plat exquisit! jo fa temps que el vaig veure a la tele pero ni em vaig plantejar elaborar-lo! me n'han fet agafar ganes!! per cert, com va la nova vida!!?? segur que genial!! un petonàs per tu i la family guapa!!
ResponEliminaTe han quedado de lujo Montse, que ricos!!!!
ResponEliminaBesitos
Montse yo también los hice en el horno, sin dudas más sano y ricos. Te quedarón estupendos con la vinagreta de soja y miel, una combinación deliciosa. Un beso compi.
ResponElimina