dijous, 15 de maig de 2014

PASTÍS DE DUCLE DE LECHE I XOCOLATA

Aquesta recepta a vaig veure fa molt poquet en un blog i malgrat que sempre m'apunto d'on trec les receptes, aquesta se'm va passar, així que demano disculpes per adelantat.

Aprofitant el "dulce de leche" de l'entrada anterior vaig elaborar aquest fantàstic postre que és d'allò més senzill i ràpid de fer i em va venir genial per a un sopar d'amics addictes a la xocolata.

Ingredients:

  • Pasta brisa
  • 370 ml de "dulce de leche"
  • 100 ml de nata
  • 100 gr de xocolata per fondre
  • Elements decoratius.
Elaboració:

Agafem la pasta brisa i la posem en un motlle, hi escampem uns quants fesols secs per sobre per tal que la massa no ens pugi.

La posem al forn segons instruccions del fabricant o fins que vegem que té el to desitjat.

Un cop tenim la massa cuita i freda, la treurem del motlle i la posarem al plat on la volguem presentar.

Hi escamparem el dulce de leche per sobre i ho reservarem a la nevera.

Mentre escalfarem la nata en un cassó i hi desfarem la xocolata.

Repartirem la xocolata per sobre el "dulce de leche" i ho posarem a la nevera al menys unes 3 hores.

Ho decorarem al gust.


Un postre d'allò més fàcil de fer i boníssim!!!

Bon profit!!!