Ingredients:
- 200 gr de fesols
- 2 pastanagues
- 50 gr d'espinacs
- Mitja ceba
- 2 Patates mitjanes
- Sal
- Oli
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Vingre
Elaboració:
Primer com sempre haurem de posar els fesols en remull en aigua i bicarbonat la nit anterior.
El primer que farem es bullir aquests fesols en aigua, jo sempre hi poso una mica de comí que ajuda a que després no provoquin tantes flatulencies.
Per altra banda tallarem les verdures a daus en el cas de la pastanga i a la juliana en el cas de la ceba.
En un cassó posarem la patata sencera a bullir en aigua durant 30 minuts.
Per altra banda courem la resta de verdures al vapor durant 15 minuts.
Un cop tenim la patata cuita, la pelarem i la xafarem amb la forquilla juntament amb un pessic de sal i pebre negre.
Prepararem una simple vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal.
La resta de verdures les barrejarem amb els fesols i ho amanirem amb la vinagreta que acabem de preparar.
Agafarem un motlle rodó i muntarem el plat, posarem una base de patata i a sobre hi posarem les verdures i els fesols.
I ja tindrem el plat muntat. Com us he dit un plat ben sa i com veieu gens complicat!
Que ensalada mas rica !! Ñam ñam ademas sin Lactosa con lo que a mi me gustan estas recetas le has dado tu Toque personal sobretodo en la presentación del plato muy chulo !!
ResponEliminatomo nota un besete
Milicocinillas
Molt nutritiu, Montse! I una presentació ben bonica, t'ha quedat!
ResponEliminaMolt bon plat de cares al temps que anem!! Petons
ResponEliminaEn estas fechas apetecen comerlas legumbres como tu las presentas, mas frescas y deliciosas.Besosss
ResponElimina