dijous, 8 de maig del 2014

TIMBAL DE FESOLS I VERDURES

El d'avui és un plat d'allò més complert i sa. La part del llegum ens aportarà més hidrats de carboni, fibra i proteïnes, mentre que les verdures s'encarregaran d'aportarnos vitamines i poques calories. A més tot és bullit o al vapor i per tant, és un plat saníssim. Aixi que no teniu excusa per no preparar-lo.

Ingredients:

  • 200 gr de fesols
  • 2 pastanagues
  • 50 gr d'espinacs
  • Mitja ceba
  • 2 Patates mitjanes
  • Sal
  • Oli
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Vingre
Elaboració:

Primer com sempre haurem de posar els fesols en remull en aigua i bicarbonat la nit anterior.

El primer que farem es bullir aquests fesols en aigua, jo sempre hi poso una mica de comí que ajuda a que després no provoquin tantes flatulencies.

Per altra banda tallarem les verdures a daus en el cas de la pastanga i a la juliana en el cas de la ceba.

En un cassó posarem la patata sencera a bullir en aigua durant 30 minuts.

Per altra banda courem la resta de verdures al vapor durant 15 minuts.

Un cop tenim la patata cuita, la pelarem i la xafarem amb la forquilla juntament amb un pessic de sal i pebre negre.

Prepararem una simple vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal.

La resta de verdures les barrejarem amb els fesols i ho amanirem amb la vinagreta que acabem de preparar.

Agafarem un motlle rodó i muntarem el plat, posarem una base de patata i a sobre hi posarem les verdures i els fesols.

I ja tindrem el plat muntat. Com us he dit un plat ben sa i com veieu gens complicat!



BON PROFIT!!!


4 comentaris:

  1. Que ensalada mas rica !! Ñam ñam ademas sin Lactosa con lo que a mi me gustan estas recetas le has dado tu Toque personal sobretodo en la presentación del plato muy chulo !!
    tomo nota un besete
    Milicocinillas

    ResponElimina
  2. Molt nutritiu, Montse! I una presentació ben bonica, t'ha quedat!

    ResponElimina
  3. Molt bon plat de cares al temps que anem!! Petons

    ResponElimina
  4. En estas fechas apetecen comerlas legumbres como tu las presentas, mas frescas y deliciosas.Besosss

    ResponElimina