dijous, 8 de maig de 2014

TIMBAL DE FESOLS I VERDURES

El d'avui és un plat d'allò més complert i sa. La part del llegum ens aportarà més hidrats de carboni, fibra i proteïnes, mentre que les verdures s'encarregaran d'aportarnos vitamines i poques calories. A més tot és bullit o al vapor i per tant, és un plat saníssim. Aixi que no teniu excusa per no preparar-lo.

Ingredients:

  • 200 gr de fesols
  • 2 pastanagues
  • 50 gr d'espinacs
  • Mitja ceba
  • 2 Patates mitjanes
  • Sal
  • Oli
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Vingre
Elaboració:

Primer com sempre haurem de posar els fesols en remull en aigua i bicarbonat la nit anterior.

El primer que farem es bullir aquests fesols en aigua, jo sempre hi poso una mica de comí que ajuda a que després no provoquin tantes flatulencies.

Per altra banda tallarem les verdures a daus en el cas de la pastanga i a la juliana en el cas de la ceba.

En un cassó posarem la patata sencera a bullir en aigua durant 30 minuts.

Per altra banda courem la resta de verdures al vapor durant 15 minuts.

Un cop tenim la patata cuita, la pelarem i la xafarem amb la forquilla juntament amb un pessic de sal i pebre negre.

Prepararem una simple vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal.

La resta de verdures les barrejarem amb els fesols i ho amanirem amb la vinagreta que acabem de preparar.

Agafarem un motlle rodó i muntarem el plat, posarem una base de patata i a sobre hi posarem les verdures i els fesols.

I ja tindrem el plat muntat. Com us he dit un plat ben sa i com veieu gens complicat!



BON PROFIT!!!