dilluns, 18 de juny de 2012

MAGDALENES

Aquesta és una de les receptes que més triomfen a casa, començarem per la més senzilla, que són unes magdalenes simples, hi ha que varietats de magdalenes n'hi ha quasi tantes com ingredients. Així que per començar en posarem una de bàsica i llavors ja anirem ampliant la llista.

Ingredients:

  • 2 ous grans
  • 75 ml de llet
  • 160 g de sucre
  • 180 ml d'oli
  • 220 g de farina
  • 8 g de llevat químic
  • Ratlladura de pell de llimona
Elaboració:

Barrejarem els ous i el sucre, com sempre, fins que ens quedi una massa blanquinosa.

Afegirem l'oli i la llet i ho homogenitzarem

Seguidament hi afegirem la farina i el llevat

Ho deixarem reposar mínim una hora a la nevera, però sempre és més recomanable fer-ho al dia abans i deixar-ho una nit.

Preescalfarem el forn al màxim (el meu és 250ºC) i posarem la massa en els motlles tenint en compte de no omplir-los fins a vessar ja que s'inflarà

Baixerem la temperatura del forn a 210ºC i hi courem les magdalenes durant un quart d'hora aproximadament.

Aquest és el resultat:


Un bon berenar oi? Doncs que aprofiti!!!!