Ingredients
- 16 obleas
- 300 ml de salsa de tomàquet
- 2 llaunes de tonyina
- mitja ceba
- mig pebrot verd
- un trosset de pebrot vermell
Elaboració
Sofregim la ceba amb els pebrots tot tallat ben petit.
Quan la ceba estigui daurada hi afegim la salsa de tomàquet i ho sofregim 5 minuts.
Afegim la tonyina i baixem el foc per tal que es redueixi la salsa.
Deixem el sofregit refredar i omplim amb ell les obleas.
Les tanquem per la meitat apretant la vora amb la forquilla.
I les posem en una safata de forn a 180ºC fins que es dorin. No sóc partidaria de fregir, menys grasses i igual debo.
les de tonyina son les millors!! i al forn molt millor! petons guapii
ResponEliminales de sempre, les meillors
ResponEliminaLes de compra ja les trobo boníssimes, així que aquestes han de ser per flipar!! me la passo a pendents perquè segur que triomfen! un petonàs!
ResponEliminaPD. compra la quinoa, no te n'arrepentiràs ;)
las empanadillas siempre son bienvenidas tanto en casa como en una fiesta, además muy sencillas de hacer, tu receta me encanta... sólo la adaptaré un poco para sustituir el atún por otra cosa ¿un pisto crees que quedaría bien?☺
ResponEliminaun abrazo guapa
Lxx
Que ricas , me encantan y te solucionas una cena rapida
ResponEliminabesinos guapa
senzilla i bona... doblement bona....
ResponEliminaY tanto que gusta esta empanadillas,diciosas ¡¡
ResponEliminapeto
Bones, boníssimes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça