Us explico de què va!
Ingredients per 4 persones:
- Dos pits de pollastre
- 4 talls de pernil salat
- 2 talls de formatge (sabor intens)
- 1 ceba
- Vi blanc
- Brou
- 1 dent d'all
Elaboració:
En primer lloc en una paella posarem un bon raig d'oli a escalfar.
Tallarem la ceba a juliana i la deixarem coure fins que es dori.
Mentre farcirem el pollastre. Obrirem els pits per la meitat i hi posarem una capa de pernil salat, una de formatge i una altra de pernil salat. Ho lligarem per no perdre el farciment al coure, i a sobre hi posarem all picat.
Quan la ceba estigui daurada, la retirarem i en el mateix oli hi fregirem el pollastre fins que tingui un color daurat ben agradable.
Afegirem de nou la ceba i hi posarem un bon raig de vi blanc i una mig got de brou. Ho deixarem coure a foc baix durant 20-25 minuts.
Passat aquest temps triturarem la ceba que donarà lloc a una salsa ben fina i molt gustosa.
Mira que de pollastre farcit n’he fet amb diferents ingredients, però amb pernil salat mai, tinc que posar-hi remei molt aviat, quina pinta que fa aquest Ummm
ResponEliminaPetons
molt i molt bo aquest pollastre.
ResponEliminaQuina pinta!!!!!!!
ResponElimina