A veure què us sembla.
Ingredients per 4 persones
- 8-10 talls de llom adobat
- 1/2 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- 1/2 pebrot vermell
- mig got de vi blanc
- 1 got d'aigua
- sal
Elaboració
Tallarem totes les verdures ben petitones i les posarem a sofregir en una paella amb oli i sal.
Quan ja estiguin toves hi afegirem mig got de vi blanc i un got d'aigua i ho deixarem reduir.
Un cop reduit posarem les verdures en un pot per a la batidora i a la paella on les haviem cuit hi posarem un rajolinet d'oli i hi fregirem el llom.
Triturarem les verdures i les abocarem sobre del llom. Si la salsa ha quedat massa clara hi podem afegir farina, en cas contrari hi afegirem més aigua i rectificarem de sal.
El llom adobat ja m'agrada, però si a més el combines amb una salseta vegetal ha d'estar tremendo! me l'apunto! un petó!
ResponEliminam'agrada molt aquesta combinacio de sabors....tot i que mai ho he tastat junt, em puc imaginar que si, ha d'estar mooolt bo! petons
ResponEliminaQue bona aquesta salsa, Montse! Acompanya molt bé el llom!
ResponElimina