Veureu que és un plat molt senzill i força original
Ingredients per a 2:
- 160gr d'spaghettis
- 2 tomàquets en conserva
- 1 porro
- dent d'all
- mitja botifarra negra
- 2 talls de pernil.
Elaboració:
En una paella posem el porro a trossets i l'all laminat i els deixem sofregir.
Després afegim el pernil tallat a tires i deixem que es dori.
Mentre en una olla posarem aigua a bullir i sal. Quan bulli hi afegirem la pasta que courà segons les instruccions del paquet.
Seguidament, afegirem dos tomàquets en conserva al sofregit.
Un cop tenim els spaguettis cuits, en traiem l'aigua i els pasem per aigua freda. Els tornarem a afegir a la paella on tenim els sogregit i ho deixem coure uns 5 minuts.
Ja podem servir el plat, a casa meva sempre acompanyat de formatge en pols.
Què us ha semblat?
Jo sempre tinc botifarra negra congelada perque trobo que li va molt be a molts plats. M'apunto la idea!! Petons
ResponEliminaQué buenos! con butifarra!, no los he probado nunca pero me imagino un sabor estupendo, te han quedado unos spaghetis super apetecibles
ResponEliminam'encanta! una recepta a la catalana!! que bonaés la boti negra ehh!! petons
ResponEliminala butifarra negra es muy versatil y queda muy bien tambien en esta combinacion¡
ResponEliminaBona setmana
Doncs molt bé però la buti quan es posa?
ResponElimina