La recepta és que la fa servir la meva àvia el dia de Sant Esteve després d'un bon plat de canelons. L'únic que és imprescindible un cop tingueu el plat fet és el PA.
Ingredients:
- 1kg de llangostins
- 6 dents d'all
- Un grapat d'ametlles torrades
- 1 tassa de cafè d'oli
- 1 cullerada de farina
- 1 ampolla de cava brut
- sal
- pebre
- julivert
Elaboració:
El primer que farem és tallar tots els "bigotis" dels llangostins.
Seguidament triturarem els alls, les ametlles, juntament amb l'oli, la farina, la sal, el pebre i el julivert.
Escalfarem una cassola, hi posarem els langostins i hi abocarem la massa que hem triturat prèviament.
Obrirem el cava i cobrirem els llangostins sense que arribin a "nedar".
Ho courem entre 8 i 10 minuts a foc normal.
Un resultat espectacular en ben pocs minuts.
buena manera de cocinarlos y pintan muy bien
ResponEliminapeto
Nosaltres els fem molt semblant però a la picada hi fem un petit canvi, enlloc de la farina les ametlles hi posem un parell de carquinyolis.
ResponEliminaI que bé que et fan quedar veritat?
PTNTS
Dolça
Una recepta de festa, tu ho has dit!
ResponElimina¡bonissims!!
ResponEliminaQuina pinta aquesta cassoleta!!! ja es veu prou que el pa és imprescindible, aquest suquet ha d'estar deliciós!! un petó guapa!
ResponEliminaQue ricos ,me encantan los langostinos y asi al cava tienen que estar estupendos
ResponEliminabesinos guapa