Un dels plats que he fet és aquest fantàstic arròs de verduretes al curry amb el qual aprofito per participar al Memòries d'una cuinera:
Si voleu veure receptes d'altres participant cliqueu sobre la icona anterior.
Ingredients per 4 persones:
- 2 porros
- Mig pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- Mig carbassó
- Brou de verdures
- 320 gr d'arròs
- Curry
- Sal
- Oli
Elaboració:
En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi sofregirem els porros tallats a rodanxes.
Tallarem totes les verdures a daus ben petits, ja que així reduirem el temps de cocció.
Afegirem a la cassola la pastanaga i un got de brou. Ho deixarem 5 minuts.
Seguidament afegirem la resta de verdures que es vagin estovant amb el brou. I hi posarem dues culleradetes de curry.
Si no tenim l'arròs bullit prèviament, ara afegirem l'arròs i hi anirem afegint el brou segons demanda. La cocció tardarà entre 1 hora i una hora i mitja.
En el cas que tinguem l'arròs ja bullit, l'afegirem al final de tot.
I ja ho tindrem, aquest n'és el resultat:
que bo amb verduretes i el toc oriental!! molt bona proposta! petons
ResponEliminaun arroz de lo mas rico y completo, con un toque oriental divino
ResponEliminael curry casa perfecte amb l'arròs!!! Una bona aportació a Memòries. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaJo també ho faig, el bullo i després afegeixo "coses".
ResponEliminaDiuen que va bé deixar-lo en remull però encara no ho he fet.
Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.
L'arròs m'encanta, i si és amb verdures molt millor!! no acostumo a comprar-lo integral, com tu dius la cocció és el seu punt negatiu, però a veure si m'acostumo i faig com tu. Un petó!
ResponEliminaHola guapa que cositas mas ricas tienes voy a ver que cosas mas ricas tienes
ResponEliminabesos