Avui us porto una de les receptes que més m'agradava de les que feia la meva àvia. Està lleugerament modificada perquè mai li vaig demanar la recepta però l'essència del plat és sense dubte la seva recepta.
INGREDIENTS:
- 400 gr de fideus nº 4
- 4 dents d'all grosses
- Mitja ceba
- pebre vermell dolç
- Costelles de porc (2 o 3 per cap)
- 2 carxofes
- Llonganissa (150 gr)
- Brou o aigua
- Sal
ELABORACIÓ:
En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi fregirem les carns (costelles i llonganissa) Un cop daurat ho retirarem.
En la mateixa cassola i amb l'oli restant, hi sofregim la ceba tallada ben petita. La deixem sofregir i quan ja sigui transparent hi afegim l'all laminat.
Mentre en un cassó posarem el brou o l'aigua a escalfar.
Seguidament posarem a la cassola els cors de carxofa tallats a quarts i els deixarem sofregir. Afegirem pebre vermell, unes dues cullerades soperes, de manera que el sofregit s'emvermelleixi.
Afegirem els fideus i els fregirem una mica perquè es torrin abans d'afegir el brou.
Quan els fideus ja tenen color, ja podem afegir el brou o l'aigua i deixarem que es facin els fideus.
BON PROFIT!!!
me encantan las cazuelas de fideos!!! son una maravilla y combinan muy bien con muchos ingredientes. me encanta!!!
ResponElimina
ResponEliminaUna recepta de tota la vida, casolana i bonissima
Bon diumenge
Un plato rico y completo ,te quedo genial
ResponEliminabesinos
una receta de toda la vida y además muy buena yo la hago igual solo que sin la llonganiza.
ResponEliminaBona semana
peto
Un dels meus plats preferits! I si a més de costella hi afegeixo conill encara més!
ResponEliminaOy Oy oy, Montse! Madre del amor hermoso que receta! Me la llevo que a mi marido le encanta seguro (y a mi también!) Besitos!
ResponEliminaGlo de COCINAR CON AMIGOS
Ostras que buenos!! fideos con carne, no los he probado nunca, pero con ese salchichón y costillas que le has echado, tienen que estar para chuparse los dedos, besos!!
ResponElimina