Us presento una llesque per a un SOPAR PIM PAM. Evidentment jo us poso un exemple del que naltres varem fer, però deixeu anar la vostra imaginació i veure-ho quina delícia us queda.
INGREDIENTS:
- Llesques de pa (preferiblement de pagès)
- Tomàquet madur
- Fuet
- Formatge en làmines
- Formatge Idiazábal
- Formatge per untar
- Pernil salat
- Herbes: farigola, romaní, orenga, alfábrega...
ELABORACIÓ:
Encenem el forn en el mode per gratinar.
Sobre unes llesques de pa posem una rodanxa de tomàquet i la cobrim amb una làmina de formatge i ho espolvoregem amb alfàbrega.
Sobre unes altres llesques, posem un tall de pernil salat i un tall de formatge Idiazábal, ho espolvoregem amb orenga.
Sobre altres llesques posem formatge per untar, ho espolvoregem amb herbes tipus farigola i romaní i a sobre hi afegim talls de fuet.
Ho posem tot a gratinar al forn. Quan els formatges estiguin enrossits, ho traiem i ja tenim una fantàstic sopar, per a nosaltres, per la família o pels amics.
Fàcil i deliciós!!!!
Que buenas Montse, me encantan las tostas y estas que nos traes tan surtidas más todavía! Besitos!
ResponEliminaGlo de COCINAR CON AMIGOS
Unes llesques delicioses. A la propera que en facis m'hi apunto.
ResponEliminaPetons
a mi m'apassionen aquestes llesques-pizzes amb el que tens per casa!! m'encanta! petons
ResponElimina