Malgrat que culinàriament hi ha millors bolets, el que a mi realment m'agrada són els rovellos a la brasa, però a falta d'una bona brasa sempre els podem fer al forn
Ingredients:
- Rovellons
- julivert
- All
- Oli
- Sal (jo no n'hi poso mai)
Elaboració:
Netejar bé els bolets, si podeu eviteu usar aigua, es poden netejar bé amb les mans o amb un pinzell.
Tallar-ne els peus (jo sempre els aprofito) i posar els barrets en una safata de forn.
En un got, tallar l'all a trossets ben petits, fer el mateix amb el julivert i deixar-ho macerar en oli. També ho podem triturar tot i fer una salseta d'all i julivert.
Ruixar els rovellons amb la salseta i posar-los al forn pre escalfat a 175º.
Coure els rovellons durant uns 15-25 minuts. El temps de cocció depèn de la humitat del propi bolet, com més secs menys temps de cocció.
BON PROFIT
i tan que si!! al forn també estan sensacionals!! visca els rovellons! ptons
ResponEliminaun plat deliciòs, m'encanta.
ResponEliminaAquest plat tan senzill és millor que el luxe més car! Només lamento que hi entenc tan poc de bolets...
ResponEliminaMarta
tengo una duda con los rovellons! en mi zona (galicia) no los hay, yo cojo níscalos, rebozuelos y ese tipo de setas y éstes en concreto los vi en varios supers en lata y una vez cocinados huelen fatal, los naturales huelen así? es que soy muy amante de las setas y estas no me gustaron nada nada!
ResponElimina