Avui us porto un simple macarrons a la carbonara que no els havia fet mai i ara estic convençuda que els repetiré sovint perquè són fàcils i donen un molt bon resultat a taula.
Ingredients
- 400 gr macarrons
- 50 gr beicon
- 200 ml de nata per cuinar
- 2 ous
- 100 gr formatge parmesà
- julivert
Elaboració
En una olla bullim els macarrons segons les indicacions del fabricant.
En una paella posem el beicon tallat a tires i el fregim fins que estigui ben daurat, no hi afegiu oli, es courà ambla seva pròpia grassa.
Batem els ous en un bol, hi afegim sal i pebre, i també la nata*, la meitat del formatge ratllat i el julivert.
Posem la barreja a la paella on hi tenim el beicon i ho coem a foc lent fins qu evagi espessint.
Hi afegirem els macarrons bullits i ho barregem bé.
Ja podrem servir-ho.
de la manera mas sencilla de hacer unos buenos macarrones xo es q de esta manera me encantan!!!
ResponEliminasi ja se sap que quan el temps es fa curt.....costa oi?! doncs t'han quedat de vici i son super facils de fer si!! a repetir-los! petons
ResponEliminamagnifics aquests macarons...... a casa els feiem sense el formatge... el proper cop els hi posaré .. segur que encara sortiran millors!!
ResponEliminaÉs un plat que m'encanta, però no el faig quasi mai perquè em sembla massa caloric. Provaré de substituir la nata per la llet evaporada, com dius. T'han quedat molt bé!
ResponEliminaMarta