Ingredients:
- Sardines
- Sèsam
- Oli
Elaboració:
En primer lloc netegem les sardines: els hi tallem el cap i les destripem. Jo que no sóc gaire amant de les espines m'entretinc fins i tot treure l'espina central.
Les passem pel sèsam i les fregim en una paella amb una miqueta d'oli.
Quan el sèsam estigui torrat ja les podrem emplatar
Una molt bona idea, per unes sardines fregides, amb el teu permís queda anotat
ResponEliminaPetons
ostres calci amb calci!! fantastica manera de pendre'n!! bona idea la del sèsam! petons
ResponEliminaQue rica forma de tomarlas.
ResponEliminaMolt original arrebossar-les amb sèsam!! m'emporto la idea ;). Un petó!
ResponEliminaHola Montse!! Me parece genial tu propuesta, las sardinas es de los mejores pescados que se puedan comer, y el sésamo es el gran desconocido en las cocinas, y son unas de las principales fuentes de calcio!! las sardinas han tenido que quedar muy sabrosas y con sutil sabor del sésamo tostado, muy buena idea!! Besos!!
ResponElimina