Per a mi és un plat de cap de setmana, ja que prepares un bon brou i una sofregida ben gustosa i llavors ja tens tot el matí per a fer coses, arribes a casa i només cal afegir l'arròs i ja tens un plat d'aquells que fa goig.
Aixi doncs ara us presento aquest amb pop. Però ja sabeu que al ser un DESAFIO no serà l'únic arròs sinó que estic segura que hi haurà tantes variants d'arròs com persones participants, us animo doncs a veure els arrossos de la resta de companys, només cal que cliqueu la imatge següent:
- Pop (d'un mig kilo)
- 200 gr de petxines
- 1 porro
- 2 dents d'all
- Un tomàquet
- Mig pebrot vermell
- 1o2 pebrots verds
- Una ceba
- 320 gr d'arròs
- Vi blanC
- Cúrcuma
- Pebre vermell
Elaboració:
En una olla posem el pop i la ceba sencera i ho bullim durant 40 minuts. Hi posem aigua abundant ja que aquest serà el brou que usarem per fer l'arròs. Per a un arròs caldós necessitem un mínim de 4 mesures de brou per una mesura d'arròs.
Jo normalment poso l'arròs amb el cullerot amb el que després afegeixo el brou.
Mentre preparem un sofregit amb el porro i els pebrots i els alls. Quan els pebrots i el porro ja estiguin fets hi afegirem el tomàquet.
Afegirem l'arròs i mig got de vi blanc que deixarem reduir.
Un cop el vi s'hagi reduit ja hi anirem afegint el brou del pop. També hi posarem una mica de cúrcuma i pebre vermel dolç que ens aportarà color.
Quan l'arròs ja estigui quasi cuit hi posarem les petxines i el pop tallat a trossets. I ja ho tindrem llest
BON PROFIT
No soy mucho de arroz caldoso Montse pero es verdad que a quedado una entrada fantástica con tanta variedad de arroces!!besos
ResponEliminaL-arros no pot faltar a casa, aquest fa molt bona pinta! no puc escriure massa, no em va el teclat...s-ha tornat boig...
ResponEliminaMira que no he fet mai el pop amb arròs, però aquest plat es veu espectacular.
ResponEliminaPetons
Ummm Montse, que buena pinta tiene este arroz.
ResponEliminaCon tanta variedad, vamos a tener arroces para hacer...que bueno.
Un besazo!!!
amb pop....jo l'he fet a vegades però no caldòs, és una idea molt bona
ResponEliminaUn arros, per llapar-se els dits.
ResponEliminaAmb pop ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaque boo!! m'encanta l'arròs caldós i amb pop trobo que li ha de quedar molt bé! apuntat queda! peotns
ResponEliminaEste lo tengo que probar porque con el caldito del pulpo se le tiene que quedar una sabor increíble
ResponEliminaBesitos
Me parece estupendo que hayas aprovechado el caldo del pulpo para preparar el arroz, yo suelo hacerlo con el de mejillones, que luego paso por un colador y aporta un sabor muy rico al arroz. Este arroz con pulpo es todo un lujo para los sentidos y lo tengo que probar porque te ha quedado estupendo. Un beso guapa.
ResponElimina