Ingredients:
- 1l de llet
- 200 gr de sucre
- 80 gr de farina de moresc
- 6 rovells d'ou
- pell d'una llimona
- un bastó de canyella
Elaboració:
Apartar un got de llet.
Posar la llet amb la llimona i la canyella al foc.
Posar la llet amb la llimona i la canyella al foc.
En el got que hem apatat hi posarem la farina de moresc i la remenarem bé amb una forquilla fins a diluir-la totalment.
Quan la llet comenci a bullir la treiem del foc i hi afegim el sucre sense remenant constantment.
Afegim els rovells mentre remanem i també la farina.
Ho posem de nou al foc fins que la crema vagi espessint, quan comenci a bulllir ho treiem del foc i ho posem als recipients corresponents, que els deixarem refredar.
Just abans de servir, espolsarem una mica de sucre per sobre la crema i la cremarem.
Just abans de servir, espolsarem una mica de sucre per sobre la crema i la cremarem.
BON PROFIT
PD: Per aprofitar les clares sempre podem fer una recepta excepcional com poden ser aquests fantàstics merengues.
Un postra molt bo, i de casa Nostra Ummm
ResponEliminaPetons
Un dels clàssics de la nostra cuina, i m'encanta!! un petó!
ResponEliminaUn postre de casa i bonissim
ResponElimina