Avui he triat la recepta de llonganissa esparracada. Una delícia evidentment.
Ingredients:
- 400 gr de llonganissa
- 400 gr de xampinyons (o qualsevol altre bolet)
- 1 cullerada de julivert
- 4 grans d'all
- Romaní
- Farigola
- Vi blanc (l'original es amb vi ranci)
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració:
Traeiu la pell de les llonganisses i feu-ne mandonguilles petites.
En una paella doreu els alls esclafats en oli i els branquillons d'herbes aromàtiques. Afegiu les mandonguilles i ofegueu-ho durant 5 minuts.
Desflaceu-ho amb el vi.
En una altra paella poseu els xampinyon tallats a trossos grans amb una mica d'oli. Saleu-los i saltejeu-los.
Afegiu la llonganissa als bolets i coeu-ho tot durant 5 minuts.
Afegiu el julivert picat i salpebre-ho al gust.
Evidenment que es un plat bonissim i fácil de cuinar.
ResponEliminaAquest llibre és genial, igual que aquest plat! senzill però deliciós, un petó!
ResponEliminajo també el tinc....treus idees com sempre
ResponEliminaostres jo també el tinc aquest llibre, pero encara no he fet cap recepta! m'hi he de posar! quina pinta noia! petons
ResponElimina