És un plat senzill i amb tots els nutrients necessaris en un, això sí no n'abusem perquè com tots aquests plats d'hivern de tota la vida, porta força colesterol,
Ingredients:
Elaboració:
Deixar els fesols en remull en aigua un dia abans.
Al dia següent es posa aigua en una olla exprés juntament amb una ceba picada i els fesols i un polsim de sal. Ho posem a foc fort, fins que s'aixequi el piu de l'olla.
Quan hagi baixat la pressió obrim l'olla i ho deixem coure a foc lent durant 40 minuts amb l'objectiu que la salsa espesseixi.
En una altra olla posar una col trossejada en aigua juntament amb la morcilla, la costella, la cansalada i el xoriç. No tothom ho fan aixi, però la meva sogra ho posa tot junt i així la col agafa el sabor de tots els ingredients.
I ja ho podem sevir.
Com veieu és un plat molt senzill i ben saborós.
Normalment ho servim amb unes Guindilles de Ibarra.
BON PROFIT!!!!!
si que es consistent si, pero quan el fred apreta, vé molt de gust, aixo si, despre a cremar-lo! jeje aqui tampoc apreta molt el fred encara...petons i bon profit!
ResponEliminaNosaltres també celebrem el dia de Sant Martí demà!! Però no ho fem menjant: ho fem amb una cerca-vila a la nit a la llum de fanalets. És bonic però fa una fred!!!!!!!! A la tornada em menjaria de bona gana un plat De fesols!!! Quina bona pinta!! :)
ResponEliminaOstres doncs si que ho és de contundent, però mira, un dia és un dia, oi? a gaudir-ne doncs! un petó!
ResponEliminaUn plat ideal quan al fred apreta, molt bo.
ResponEliminaUn menú estupendo y rico :) Buen día!!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada