Aquesta vegada us el presento en forma de rotllo de fred, ideal per deixar-lo preparat a la nevera abans d'anar a la platja o a la piscina i així tenir-lo a punt, arribar a casa i menjar!!!!
Ingredients per a 4 persones:
- 4 patates grans
- 3 ous
- 250 gr de tonyina
- 150 ml de tomàquet fregit
- 100 ml de maionesa
- Olives negres i verdes
- Tires de pebrot escalivat
Elaboració:
Rentarem les patates i les posarem a bullir en aigua i sal fins que estiguin toves. Uns 10 minuts a l'olla exprés. Quan estiguin cuites, les pelarem.
Posarem els ous en un cassó en aigua bullent i sal durant 10 minuts. Els deixarem refredar i en traurem la closca.
Ratllarem els ous i barrejarem la meitat dels ous ratllats amb la tonyina i el tomàquet fregit. Ho deixarem a la nevera.
Per altra banda, aixafarem les patates fins a obtenir un puré.
Posarem un tros de paper film sobre el marbre i hi estendrem el puré de patata que hem fet. Li donarem forma rectangular.
A sobre hi posarem la barreja de tonyina, ou i tomàquet i ho enrotllarem amb el paper film. Quan tinguem el rotllo format, treurem el paper film i recobrirem tot el rotllo amb maionesa i amb la resta d'ou ratllat.
MOLT BON PROFIT!!!
toma la Montse! perquè acabo de dinar, que si no em poso a bollir patates a la de ja!
ResponEliminaah! q sóc la Núria de La Riera (no tinc compte a google)
ResponEliminaNúria, m'alegra molt veure't per aquí, aviam si aquest agost ens podem veure personalment. Un petonàs
Eliminaque buena pinta y que bien presentado..besos
ResponEliminaMontse,De ben segur que aquest rotllo és bonissim.
ResponEliminaAvui les Dues hem preparat pastís fred. quina casualitat.
Apa que bo i refrescant!! a més el farciment admet infinitat d'aliments, amb tonyina per això segur que m'encanta!
ResponEliminaM'encanten aquests rotllos, pero se'm dona fatal montar-los sempre els acabo trencant. Petons. Yolanda.
ResponEliminael rotllo de patata i el pastis de pa de motlle son dos plats d'estiu que em rexiflen! m'encanten! petons
ResponEliminaIdeal per endur-nos al càmping!
ResponEliminaQue rollito de patata más rico y más fresquito Montse..hummm
ResponEliminaGracias por compartir la receta!!Besos
Qué receta tan buena y fresca, es perfecta para el verano. Una presentación estupenda. Me has dado una idea estupenda para hacer esta semana. Besinos
ResponEliminaHola guapa :), vengo a responderte a tu pregunta sobre la lactonesa, es parecida a la mayonesa, solo que no lleva huevo, esta elaborada con leche, aceite (utilizo girasol, es mas suave) y un poquito de sal, esta muy rica, un besito y encantada de conocerte.
ResponElimina