A tothom ens agrada
marxar de vacances, però no us passa que els dies abans de marxar
encara molt de menjar a la nevera? Hi ha restes de tot i, és clar,
us ho heu d’anar acabant per tal de no trobar el paradís dels
fongs i dels bacteris a la vostra nevera quan torneu.
Moltes vegades en
aquestes ocasions surten uns plats d’allò més originals i bons.
Una mica d’aquí, un pessic d’allà...
Aquest plat és el
resultat d’una d’aquestes buidades exprés de la nevera i la
veritat és que ens va agradar tant, que l’hem fet en més d’una
ocasió, sempre segons existències!
Com veure a la
recepta no hi ha quantitats, ja que com us he dit depèn de les
sobres.
Ingredients:
- Pastanaga
- Ceba
- Gambes
- Pèsols
- Xampinyons
- Formatge cremós per untar
- Llet
- Cibulet
- Sal
- Pebre
- Oli
Elaboració
En una paella
posarem un raig d’oli i hi afegirem la ceba, quan sigui
transparent, hi afegirem els xampinyons i la pastanaga i ho deixarem
potxar.
Quan els xampinyons
ja tinguin una coloració més fosca, afegirem les gambes i els
pèsols cuits i ho deixarem 5 minuts més.
Per altra banda
prepararem la crema de formatge. En un cassó posarem el formatge per
untar amb un bon raig de llet i l’anirem desfent. Hi afegirem sal,
pebre i el cibulet tallat en trossos molt petits. La quantitat de
llet i el temps de cocció dependran de l’espessor desitjada.
Un cop tenim tots
els ingredients cuits i la salsa feta ho servirem en un plat i ens ho
menjarem tot barrejat amb la deliciosa crema de formatge.
BON PROFIT!!!
Esto esta de muerte!!! vaya cosa mas rica q nos has traido hoy. acabo de descubrir tu blog y me quedo de seguidor q he visto cositas chulas.
ResponEliminaun saludo
Genial aquesta recepta per buidar la nevera!!! aprofitament i a més deliciosa!
ResponEliminam'encanta buidar la nevera ...no llençu mai res, i si ho acompanyes de crema de formatge ja es genial!! m'encanta! petons
ResponEliminaUna idea genial per deixar la gelera neta! ben pensat!
ResponEliminawowww vaya receta pero que bien sana y de aprovechamiento, bieeenn! besitos
ResponEliminaUna receta estupenda ,me gusta
ResponEliminabesinos
de la improvisación salen buenos platos como esta mezcla tuya de hoy
ResponEliminaBuenas vacaciones hasta la vuelta
Bss
No hi ha com reciclar!! en surten uns plats ben creatius! bones vacances Montse!
ResponElimina