Sembla que ja
tothom està de vacances, el poble es va buidant, cada dia veus menys gent
passejant, la guàrdia urbana ja no controla el trànsit de primera hora del matí
i ja no has de deixar passar els treballadors de les fabriques pel pas de
peatons. Sembla que l’afecte estiu també es va apoderant dels blogs, els quals van
acomiadant fins al setembre.
Però d’altres seguim
per aquí, les vacances ja arribaran així que de moment les continuem esperant
amb noves i delicioses receptes.
Avui us presento
una recepta molt ràpida de fer i molt bona, de les que sorprèn, agrada i no hi
passes massa temps, per tant, ideal per a l’estiu i és que per molt que ens
agradi cuinar, si fa molta calor a la cuina també s’hi pot patir.
Ingredients:
- 400 gr d’espaguetis (preferiblement negres)
- 250 gr de gules
- 3 dents d’all
- 3 pebres de caiena (més o menys segons gustos)
- Sal
- Oli
Elaboració:
En una olla,
posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull hi afegim un pessic de sal i hi
posem els espaguetis que s’hi estaran uns 12 minuts. Jo he usat espaguetis
negres, perquè a part que tenen un sabor que ens agrada molt contrasta molt
millor amb les gules.
Mentre prepararem
les gules a l’allet. Posarem oli en una paella i hi abocarem els alls laminats
i les caienes.
Quan l’all
estigui daurat hi afegirem les gules.
Un cop tenim les
gules escalfades i els espaguetis bullits els posarem en un plat i ja ho podrem
servir.
Ràpid i fàcil oi?
Bàsicament es tarda el que tarda la pasta en coure’s.
BON PROFIT!!!!
M'agraden molt les gules, i així amb aquest tipus de pasta han d'estar delicioses!! Bona proposta!
ResponEliminarapid, facil, però...............bonissims
ResponEliminaMontse, aquí un altre que encara no està de vacances, aquesta recepta segur que li rexifla al meu home, es un boig de les angules. Petons. Yolanda.
ResponEliminajuas, quina combinació !
ResponEliminaQue ricos y que bonito contraste de colores :) Me gusta mucho la receta. Un beso!!!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada