Avui
és presentaré un plat molt senzill de fer, econòmic i molt sa.
Amb el
bon temps tenim més ganes de passar les hores a l’exterior, a la
platja, a la muntanya o al camp i per què no amb amics i fent algun
àpat tots junts.
Per a
mi una de les millors coses que té l’estiu són les nits a la
fresca amb els amics. Tinc la sort de tenir amics que tenen cases amb
jardí i barbacoa i és clar, això ja és un motiu de festa. Poques
coses són millors que una barbacoa a l’aire lliure acompanyada
d’unes begudes ben fresquetes i unes quantes espelmes a la taula
per ambientar la nit.
Doncs
aquesta és precisament la proposta que us deixo avui, però sortiré
de les típiques carnades i és que a l’estiu no ve mai tan de gust
atiborrar-te de carn, així que he pensat en una cosa més lleugera.
També
us he de dir que és un plat que podeu fer a casa vostra en una
planxa, que de fet la foto que us deixo avui és precisament d’alguna
de les vegades que he fet aquest plat a casa i és que com he dit al
principi és un plat molt sa i això és bo per a tot l’any.
Ingredients
per a 4 persones:
- 2 carbassons
- 1 albergínia
- 4 pastanagues
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- Carn al gust (en aquest cas gall d’indi)
- Opcional: hi podem afegir aquest tipus de patates (aquí)
Elaboració:
En
primer lloc hem d’aconseguir una bona brasa, quan el foc està més
intens, és el moment de coure les carns més gruixudes com per
exemple les llonganisses o botifarres.
Tallarem
totes les verdures ben fines, rodanxes per al carbassó i
l’albergínia i tires per a la resta de verdures.
Quan
ja tinguem una bona brasa les salpebrem i les posem a la barbacoa (ha
de tenir una graella de forat petit).
Només
caldrà donar-li un parell de voltes fins que totes les verdures
estiguin ben cuites i ja ho podrem servir al plat.
Ja
veieu quin plat més ràpid i acolorit que hem preparat amb un
moment, només es necessita paciència per anar girant les verdures!
BON
PROFIT!!!!
Me parece muy rico y sobretodo sano :) para el fin de semana me encantan las barbacoas. un beso!!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada
Estoy de sorteo!
me encantan las verduras asi,son muy buenas
ResponEliminaBss
Este plato es una maravilla, y lo mejor es que se puede hacer con una gran variedad de verduras. Es una manera muy sabrosa y saciante de comer verduras!! Besos!!
ResponEliminaHola Montse, enhorabona pel teu blog!! Salutacions
ResponEliminaUna barbacoa, sana, variada i bonissima
ResponEliminaI si li afegim una mica de romescu?
A l'estiu i per compartir, un plat genial, Montse.
ResponEliminabonissima aquesta barbacoaaa!!! i amb gall d'indi mooolt millor! petons
ResponEliminaComo me gusta hacer barbacoa pero ahora en mi piso imposible..Solo cuando voy a la casa de mis padres nos desfogamos...jajaja
ResponEliminaUn super 10 Montse!!Bs
A mi l'estiu i la calor no m'agraden gaire però sens dubte m'encanten les sandàlies i les barbacoes!!! les verduretes així tenen un sabor espectacular!
ResponEliminaSuper bona...i ve molt de gust ara.
ResponEliminaCom et cuides !!!...eh?
M'encanta la barbacoa de verdures, tot i que no m'he animat mai a preparar-ne a casa. Ja veig que no pot faltar, aquest estiu!
ResponEliminaMarta
Rico y sano ,no se puede pedir mas
ResponEliminabesinos
No hi ha com les verdures i la carn a la brasa! encara que la majoria de les vegades ens hem de conformar i fer-les a la plaxa... que també estan bones! petó
ResponEliminaQuerida seu churrasco esta saudável amei, já virei seguidora beijos Luci
ResponElimina