dimarts, 2 de juliol del 2013

CREMA DE PASTANAGA I PORRUS

Avui tornarem amb una recepta de les sanes que sembla que tant s’adiuen en aquesta època. Ara que sembla que ja tenim el bon temps instal·lat entre nosaltres ens venen de gust plats ben fresquets.

El que avui us presento és un plat que ho té tot. Com ja us he dit és un plat ideal per a l’operació biquini, però també és un plat que ens permet fer-lo tan a l’hivern com a l’estiu, és a dir, el podem servir tan fred com calent. Tot i que jo el prefereixo ben fred i a poder ser després de reposar una estona a la nevera encara ve més de gust.


Aquí us el deixo.

Ingredients:
  • 6 pastanagues
  • 4 porros
  • 3 patates grans o flocs de puré
  • Brou de verdures o aigua
  • Llet
  • Sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc posarem un raig d’oli a l’olla i quan estigui ben calent i afegirem les pastanagues i els porros tallats finets.
Quan ja estiguin ben tovets afegirem aigua o bé brou de verdures (si en tenim) i ho deixarem coure fins que les verdures quedin ben tendres.
Si volem fer el puré de patates nosaltres mateixos, en una altra olla posarem les patates a bullir amb una mica de sal.
Passarem totes les verdures pel passapurés. En cas que no haguem bullit les patates, ara és el moment d’afegir els flocs de puré de patates.
Segons la textura que ens hagi quedat, la suvitzarem amb un rajolinet de llet. Afegirem sal i pebre al gust.
Si ho volem fred ho posarem a la nevera un parell d’hores. Si ho volem calent, ja ho podrem servir.




BON PROFIT!!!!

5 comentaris:

  1. dos ingredientes que casan divinamente y bien bueno queda¡¡
    Peto

    ResponElimina
  2. Una crema estupenda ,que rica
    besinos

    ResponElimina
  3. Que colorcito más rico tiene la crema Montse!Bs

    ResponElimina
  4. que bona que es aquesta crema! i amb betacarotens, tant importants per mantenir el morenàs que se'ns posarà ara a la platjeta! aniràs a Catalunya aviat?! petonets

    ResponElimina