Avui tornarem amb
una recepta de les sanes que sembla que tant s’adiuen en aquesta
època. Ara que sembla que ja tenim el bon temps instal·lat entre
nosaltres ens venen de gust plats ben fresquets.
El que avui us
presento és un plat que ho té tot. Com ja us he dit és un plat
ideal per a l’operació biquini, però també és un plat que ens
permet fer-lo tan a l’hivern com a l’estiu, és a dir, el podem
servir tan fred com calent. Tot i que jo el prefereixo ben fred i a
poder ser després de reposar una estona a la nevera encara ve més
de gust.
Aquí us el deixo.
Ingredients:
- 6 pastanagues
- 4 porros
- 3 patates grans o flocs de puré
- Brou de verdures o aigua
- Llet
- Sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc
posarem un raig d’oli a l’olla i quan estigui ben calent i
afegirem les pastanagues i els porros tallats finets.
Quan ja estiguin ben
tovets afegirem aigua o bé brou de verdures (si en tenim) i ho
deixarem coure fins que les verdures quedin ben tendres.
Si volem fer el puré
de patates nosaltres mateixos, en una altra olla posarem les patates
a bullir amb una mica de sal.
Passarem totes les
verdures pel passapurés. En cas que no haguem bullit les patates,
ara és el moment d’afegir els flocs de puré de patates.
Segons la textura
que ens hagi quedat, la suvitzarem amb un rajolinet de llet. Afegirem
sal i pebre al gust.
Si ho volem fred ho
posarem a la nevera un parell d’hores. Si ho volem calent, ja ho
podrem servir.
BON PROFIT!!!!
dos ingredientes que casan divinamente y bien bueno queda¡¡
ResponEliminaPeto
Una crema estupenda ,que rica
ResponEliminabesinos
Una crema bonissima fresqueta.
ResponEliminaQue colorcito más rico tiene la crema Montse!Bs
ResponEliminaque bona que es aquesta crema! i amb betacarotens, tant importants per mantenir el morenàs que se'ns posarà ara a la platjeta! aniràs a Catalunya aviat?! petonets
ResponElimina