La primera és una molt senzilla que va començar fa un parell de setmanes. El Sebas arriba un dia a casa i em diu que té desig de napolitanes! I jo li dic que si en vol que baixi al forn a comprar-ne perquè màgia encara no en sé fer.
Però és clar, a mi ja em va entrar el neguit de saber com es fan i vaig trobar un parell de receptes. La difícil, en la que un mateix fa la massa i la fàcil que es compra pasta fullada per a fer les napolitanes.
Com que havia estat una decisió una mica precipitada, vaig triar fer la opció fàcil i aquesta és la que us presento, però tard o d'hora us faré la versió més complicada però que em moro per provar!
Ingredients:
- Pasta de full (quadrangular)
- Crema de cacau
- Cagallonets de xocolata (el que més finament en diuen virutes)
- Ou
- Mel
Elaboració:
Escamparem sucre glaç per sobre del marbre i hi estirarem la massa de pasta de full i en tallem rectangles més petits.
A la part central del rectangle (el posem horitzontal) hi posarem la crema de cacau, i tancarem les bandes cap a l'interior, una sobre de l'altra. Apretarem lleugerament les puntes per tal que durant la cocció no ens surti la xocolata.
Pintarem les napolitanes amb ou prèviament batut. Les posarem al forn a 180ºC fins que tinguin el color daurat que desitgem.
Un cop cuites hi posarem una mica de mel (també podem fer un almívar amb sucre i aigua) i hi abocarem els cagallonets de xocolata per sobre.
Us sembla un bon esmorzar per l'invitat?
BON PROFIT!!!
Pasta de full i xocolata... èxit assegurat!! nyam!!
ResponEliminaGuapa, geniales, una delicia, me encanta como te han quedado!
ResponEliminaUn besito y feliz semana
Que bones, Montse! M'ha fet gràcia, això dels cagallonets...!! he he. Avui també publico napolitanes, quina gràcia!
ResponEliminaOh que bones ............m'encanta això de la mel . Les properes n'hi posaré.
ResponEliminapetons
m'agraden més de pernil i formatge! pero aquestes tenen molt bona pinta!! petons
ResponEliminaSi t'he de ser sincera jo també les prefereixo salades, però com que no eren per a mi...
Eliminaque bones són.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Una delícia aquestes napolitanes!!!
ResponEliminaQue buena pintan tienen tus napolitanas Montse..Ya te hecha yo de menos por aquí ......Cuando se tiene visitas hay que cuidarlas bien,eh!!:)
ResponEliminaBesos
Gracias por quedarte en mi blog. Yo también me quedo en el tuyo, me gusta lo que estoy viendo.
ResponEliminaUnas napolitanas deliciosas!!! Un beso
BUENISIMAS Y ES QUE TODO LO QUE LLEVE CHOCOLATE ME CONQUISTA.
ResponEliminaUN BESO
Que ricos Montse, esto para mi niños es un triunfo total, tomo nota.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
Unas napolitanas deliciosas ,si las ven mis nietos te marchan con una jajaja
ResponEliminabesinos
La pinta es de lujo, riquisimas
ResponEliminaUn beso
la combinación hojaldre chocolate siempre queda bien y a los amantes del dulce les encanta
ResponEliminaBss
Estas napolitanas de chocolate en mi casa duran un suspiro. ¡Qué ricas!
ResponEliminaBuen día
Esta tarde me paso a quitarte una para la merienda ;)
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminanena quina pinta ara mateix em menjaria un per esmorzar, la teva proposta em recorda que fa llunes que no en faig, hummm
mil petonets SUsanna