Tot i que aquesta recepta no és de l'àvia, us asseguro que mentre la mengeu us enrecordareu d'aquesta salsa, ja que no pots parar de sucar-hi pa.
A veure què us sembla
Ingredients:
- 300 gr de llom (magre)
- 200 ml de nata per cuinar
- Mitja ceba
- Un grapat d'avellanes
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració:
En una paella posem oli i hi fregim el llom. Si ho volem fer més sa, el podem fer a la planxa.
Després en aquest mateix oli hi sofregirem la ceba.
Per altra banda picarem les avellanes en el morter, que quedin ben triturades, però no excessivament petites, per això el morter és ideal per a fer picades.
Un cop la ceba estigui daurda, afegirem les avellanes picades i el llom.
Seguidament podrem afegir la nata i la sal i el pebre al gust.
Ostres!! la meva mare fa el llom amb crema d'ametlles i està deliciós, m'encanta aquesta versió amb avellanes, jo segur que també m'apunto a sucar-hi pa!!
ResponEliminaque boo Montse!!! a mi m'encanten aquestes salses, pero mai les he cuinat, i mira que es facil! la setmana que ve...queda pendent! petons
ResponEliminaHa de ser molt gustós amb avellanes, Montse! Bon cap de setmana!
ResponEliminaQue bo ha de ser... amb "vellanes"!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Nunca he probado esta salsa me la apunto Montse!! :)
ResponEliminaBesos y feliz finde