Ingredients:
- 1/2 pebrot
- 1 dent d'all
- 50 ml de nata per cuinar
- oli i sal
Elaboració:
Tallar el pebrot i la dent d'all a trossets
En una paella hi posem l'oli i l'all perquè es dori
Quan l'all estigui daurat, hi afegim el pebrot i el deixem a foc mig durant 5 minuts.
Passats els 5 minuts hi afegim la nata i ho deixem 10 minuts, remenant constantment per tal d'extreure al màxim l'aigua del pebrot.
Ho posem en un recipient i ho triturem amb la batidora. I ja tenim la salsa feta!!!
Cada dia em supero més en fer les coses fàcils eh? Tot i que el que s'ha de tenir en compte és que és una salsa deliciosa i que va bé, amb pasta, amb carns i també com a sobregit d'arrossos evitant el tomàquet i la ceba típics.
Ara només us queda provar-ho!
També m'encanta i no la coneixia, o sigui que una altra salsa ben guardada que aviat provare!!!!mercii i bona setmana santa!!!
ResponEliminaLas cosas sencillas a veces son las mejores. ¡Muy rica!
ResponEliminaBuen día
Una salsa deliciosa! No hi ha més paraules per anomenar-la! Esque a ESfruita som uns enamorats de la verdura.
ResponEliminaPerò primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com
També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.
Per acabar, avui al bloc ESfruita, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.
www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura