divendres, 6 d’abril del 2012

CREMA DE CARBASSA AMB ROQUEFORT

Aprofitant aquesta pluja impressionant que està caient i que no ens deix sortir de casa, aprofitaré per explicar una de les receptes de la meva sogra. A casa mai hem tingut costum de menjar carbassa i la vaig descobrir fa molt poc. Em va semblar exquisita i saníssima, que més es pot demanar?

Només hi vaig afegir una petita marca de la casa, el FORMATGE que com a quasi tots els plats, ha d'aparèixer per algun lloc o altre!

Un plat ideal per totes les edats!!!!

Ingredients:

  • 500 gr de carbassa
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 dent d'all
  • 2 patates
  • 200 gr roquefort
Elaboració:

Triturar la ceba i les pastanagues ratllades i posar-les a daurar en una olla amb oli a foc molt baix.

Mentre traurem la carn de la carbassa i la tallarem a trossos grans. Farem el mateix amb les patates

Quan la verdura estigui daurada, hi afegirem les patates i la carbassa.

Hi posarem aigua sense que arribi a cobrir (sinó la crema ens quedarà massa aigualida), i ho anirem remenant de tant en tant.

Ho deixarem a foc lent durant 30 minuts.

Transcorregut aquest temps, ho triturarem amb la batedora i hi afegirem el formatge. Un cop hi tinguem el formatge en comprovarem la sal i si és necessari n'afegirem.

I això és tot amics!!! Només cal emplatar-ho i posar-hi una bon raig d'oli verge.

Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. Segur que ha de ser deliciosament deliciosa, l'unic problema és el rocafort!! mira que sóc una adicta als formatges, però no dels formatges blaus. en fi, el canvio pel de cabra i llestos!! jajja

    ResponElimina
  2. Bon dia!!

    Benvinguda a la blogosfera!! veig que fa poquet que has començat el blog!! Però quina pinta que tenen les receptes!!

    Petonets!

    ResponElimina