dilluns, 2 d’abril del 2012

SALSA D'ALBERGÍNIA

Avui toca una entrada molt fàcil. Una salsa d'albergínia ideal per a pasta o per acompanyar qualsevol tipus de carn. Com que és molt fàcil doncs la presentarem molt ràpidament:

Ingredients:

  • 1/2 albergínia
  • 1/2 ceba
  • Oli d'oliva
  • Sal
Elaboració:

En una paella posarem un bon raig d'oli d'oliva i quan estigui calent hi afegirem la ceba.

Passats 2 minuts hi afegirem l'albergínia i ho salarem. Ho deixarem tapat que es vagi coent amb el propi vapor.

Quan l'albergínia ja estigui tova, ho posarem en un bol i ho triturarem amb la batedora. Si veiem que queda molt espès hi podem afegir aigua tenint en compte de rectificar la sal.

I llestos!!!

Un recepta molt fàcil oi que sí?

1 comentari:

  1. ARa si que m'has sorprés!!! l'albergínia és una de les meves verdures preferides, i l'única salsa que en coneixia era la marroquí. Aquesta és molt més senzilla i ha de ser bonissima!! me l'apuntoo!! petons

    ResponElimina