Per acabar de rematar aquests darrers dies d'estiu us presento un plat ben senzill, vistós i deliciós que es menja molt a gust quan fa dies calurosos.
Ingredients:
- 400 gr de lloms de salmó
- 300 gr de llangostins
- 10 filets d'anxova
- 250 ml de llet evaporada
- 5 ous
- Sal
- Pebre
- Salmó fumat
- Olives, pebrot, ou dur ... per a la decoració
Elaboració:
Preescalfarem el forn a 170ºC.
Si ho volem ben gustós, courem a la planxa el salmó i els llangostins, Només volta i volta. SI el que realment tenim és pressa doncs ho farem al microones, no queda tan saborós però queda prou bo per tal que tots els comensals en quedin ben contents.
Seguidament triturarem el salmó, els llangostins i les anxoves.
En un bol gran batrem els ous, la llet evaporada i ho salpebrarem.
Hi afegirem el peix triturat.
Ho posarem al bany Maria, en aquest cas he fet servir un motlle de flamera o plum cake. Ho courem durant 35 minuts.
Un cop cuit i fred, ho deixarem refredar a la nevera i ho decorarem a punt per servir.
És un d'aquells plats que queda millor d'un dia per l'altre.
BON PROFIT
Estic d'acord amb tu, un plat senzill i deliciós i molt bonic.
ResponEliminabuffff menuda delicia!!! esto tiene q estar de muerte y es bien sencillin de hacer.
ResponEliminaQue bo!! Quan ja no estigui embarassada és una de les primeres coses que faré, menjar salmó fumat!! ha ha ha. Petons!
ResponEliminaUn pastel super bueno,facil y resultón.
ResponEliminaBon cap de setmana
¡¡Por favor!! Esta noche cae, fijo. Por cierto, en nuestro blog andamos de sorteo, nos encantaría que participaras, así que te dejamos el enlace. ¡TE ESPERAMOS!
ResponEliminahttp://recetasdeazucaryoregano.blogspot.com.es/2014/09/gran-sorteo.html#more
Senzill i boníssim!!
ResponEliminaQue bueno se ve este pastel salado.
ResponEliminaPero que rico por favor, con lo que me gusta el salmón, y ésta receta fresquita es de lo mejor. Un trocito me traía ésta noche para cenar, besos!!
ResponElimina