Aquest mes ha tocat un DESAFIO dolç i que ha triomfat entre tots els que l'han provat i és que és un postre molt fàcil de fer, amb ingredients fàcils de trobar que agraden a tothom i que malgrat que el nom sona ben llunyà és un postre que triomfarà sobretot entre els més clàssics dels postres.
Jo he fet clàssic però té tantes variaions com idees, així que si voleu veure boston reams més originals només cal que cliqueu l'enllaç:
Ingredients pel pa de pessic:
- 6 ous
- 150 g farina
- 150 g sucre
- 1 cull sal
- 1 cull bicarbonat
- 3 cull vainilla
- 6 cull llet
- 1 cull llevat
Ingredients per la crema:
- 3 ous
- 500 ml de llet
- 150 g de sucre
- 30 g de farina de moresc
- pell de llimona
- 2 cull vainilla
Ingredients pel glasejat:
- 150 gr de xocolata negra
- 2 cull de mantega
Elaboració:
Preescalfarem el forn a 180ºC.
En un bol barrejarem la farin a i els ous i ho batrem fins que dobli el volum. Després hi afegirem la resta d'ingredients i ho posarem 30 minuts al forn.
Mentre prepararem la crema. Posarem la llet al foc i sense que arribi a bullir i hi infusionarem la pell de llimona uns 10 minuts.
Retirarem la llimona i hi afegirem la resta d'ingredients fins que bulli, baixarem el foc i amb una cullera de fusta anirem remenant fins que espesseixi al nostre gust.
Un cop el pa de pessic estigui fred, el tallarem per la meitat i l'omplirem amb la crema.
Finalment prepararem la xocolata. La farem al bany maria, on hi posarem la xocolata amb la mantega i ho anirem desfent a poc a poc.
Un cop desfet ho abocarem sobre el pastís.
Preescalfarem el forn a 180ºC.
En un bol barrejarem la farin a i els ous i ho batrem fins que dobli el volum. Després hi afegirem la resta d'ingredients i ho posarem 30 minuts al forn.
Mentre prepararem la crema. Posarem la llet al foc i sense que arribi a bullir i hi infusionarem la pell de llimona uns 10 minuts.
Retirarem la llimona i hi afegirem la resta d'ingredients fins que bulli, baixarem el foc i amb una cullera de fusta anirem remenant fins que espesseixi al nostre gust.
Un cop el pa de pessic estigui fred, el tallarem per la meitat i l'omplirem amb la crema.
Finalment prepararem la xocolata. La farem al bany maria, on hi posarem la xocolata amb la mantega i ho anirem desfent a poc a poc.
Un cop desfet ho abocarem sobre el pastís.
BON PROFIT
UNA PINTA DELICIOSA.
ResponEliminaUN BESO
Yo quiero un trozo bien grandeeeee!! llevo unos días en plan sano y esto no se aguanta pff Un beso guapisima!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada
Que bona nena mmmmmm me gussssta! petonets
ResponEliminaDeliciosa, en la sencillez está el gusto.
ResponEliminaDelicioso Montse, que rico se ve!!!!
ResponEliminaBesitos!!!
tot i la feinada que has de tenir amb el bebé, tu aqui fent desafios! jeje i que bé t'ha sortit ! de fet sembla de vici!! segueix així super mami!! mua
ResponEliminaEs un dulce muy rico , la verdad, y queda bien rico en todas las versiones!! y mira que hemos hecho versiones...!!! este tuyo tambien ha quedado estupendo! Me quedo por aqui compi. Un besito.
ResponEliminaJulia
Te una pinta molt bona!!! segur que vas triomfar!!! bona setmana
ResponEliminaQue bueno y la cobertura de chocolate tiene que quedar deliciosa
ResponEliminabesinos
Muy rica!! es un reto que queda muy bueno!! Bs.
ResponEliminaJulia
Que rico!!! Te ha quedado estupendo.
ResponEliminaBesos
Que rico esta el Boston Cream, eh Montse?Da igual de que manera...Yo es ver la entrada en el Desafío de todas nosotras y me pongo malita que no se cual haría..Pq probar probaría todas...jejeje
ResponEliminaBs
Es la tipica tarta de toda la vida que me encanta, y tu la has bordado. Mil besicos
ResponEliminaDesafio cumplido y con buena nota con este Boston Cream Montse¡¡
ResponEliminaPeto
te ha quedado estupendo! que bueno!
ResponEliminaMontse te quedó estupendo chiquilla!!!!
ResponElimina