Després de l'estiu continuen arribant les propostes de cuina, en aquest cas MEMÒRIES D'UNA CUINERA ens fa la proposta de presentar unes hamburgueses.
Un plat sempre relacionat amb la cuina "basura" però que si fem l'hamburguesa a la planxa i si a sobre és de pollastre, sense dubte, tenim un plat ben sa i proteinic.
Això sí si sempre es gaudeix una mica més si l'acompanyem de pa i formatge!!!!
- 160 gr de carn de pollastre picada
- 1 ou
- una ceba
- 2 talls de formatge brie
- sal i pebre
- Pa ratllat
- 2 talls de formatge edam
- Enciam
- Tomàquet
- Pa per a hamburgueses
- Ketchup
- Mostassa
Elaboració:
En una paella posem un raig d'oli i hi sofregim la ceba fins que estigui ben daurada.
En un bol barregem la carn de pollastre, un grapat de pa ratllat, sal, pebre i batem un ou.
Quan ja tinguem la massa ben homogenia n'agafarem una porció i la barrejarem amb una mica de ceba, l'aplanarem i hi posarem un tall de formatge brie al mig que cobrirem amb una mica més de carn.
Posarem l'hamburguesa a la planxa i mentre tallarem dos rodanxes de tomàquet per amanides, una mica d'enciam un tall de formatge edam.
Un cop l'hamburguesa està cuita la posarem sobre el formatge edam i la taparem amb el pa.
Ho podem servir acompanyat de ketchup i mostassa
BON PROFIT!!!!
Una hamburguesa casolana no te res a veure amb les que anomenem menjar basura. Molt bona proposta.
ResponEliminaPetons
Sembla ben bona, Montse! Bona proposta!
ResponEliminaUmh.. que pinta mas rica me pido uno igual para cenar Un beso!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada
Una hamburguesa casolana i bonissima
ResponEliminaque bona eh les hamburgueses completes fetes al teu gust! m'agrada que sigui de pollastre, més sana! petons
ResponEliminaUna proposta genial, les de pollastre són de les meves preferides, i amb el pa "thins" no les he provat però a casa ens encanta! un petó!
ResponEliminaQue ricas , las hamburguesas de pollo me encantan
ResponEliminabesinos
Aquesta hamburguesa demostra que es pot menjar hamburguesa i que no tingui res de "basura".
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a Memòries.