Aprofito ara que fa la migdiada per escriure un recepta d'allò més bona, que aprofitaré per fer aquest dissabte que és l'aniversari del meu germà.
Ingredients:
- 500 gr de farina de força
- 100 gr de mantega a temperatura ambient
- xistorra
- 160 ml de llet natural
- 25 gr de llevat fresc
- sal
- 1 ou
Elaboració:
Posem la llet natural en un bol i hi desfem el llevat. Hi posem dues cullerades de farina i ho deixem reposar durant 10 minuts.
Afegir la resta d'ingredients i ho amassem.
Reservem la massa fins que dobli el volum.
Separem la massa en porcions de 50 grams, hi posem un tros de xistorra dins i els tanquem.
Els coloquem a la safata de forn i els deixem reposar 30 minuts més.
Passat aquest temps els pintem amb ou i els coem a 180º fins que quedin daurats.
quan hi ha menuts a casa tot canvia... però poc a poc tot va agafant el seu ritme una altra vegada.
ResponEliminaMagnífics aquets panets embarassats!
PTNTS
Dolça
Quina pinta Montse!!!!!!
ResponEliminaJo també faig "bollos preñaos", me'ls va ensenyar a fer una amiga asturiana.
ResponEliminaAquests que has preparat tu, um per llepar-se els dits.
És ben cert que un nadò, et canvia la vida i més si és de poc dormir.
Anims!!
una abraçada