Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 200 ml de llet evaporada
- 1 tomàquet madur
- 100gr de mozzarella ratllada
- 80 gr de salsa pesto (com més espessa millor)
- olives negres
- 3 ous
- pebre
Elaboració:
Encenem el forn a 200ºC i posem la pasta brisa en un motlle i a sobre hi posem un llegum sec per evitar que s'infli. Ho couem al forn fins que tingui un color daurat.
Batem els ous, hi afegim el pesto, la llet evaporada, el formatge i el pebre.
Ho afegim sobre la massa prèviament cuita.
Tallem el tomàquet a làmines i les repartim per sobre la massa, fem el mateix amb les olives negres.
Coem la massa al forn durant uns 30 minuts o fins que agafi una coloració daurada.
BON PROFIT!!!!
Les quiches en general em tornen boja, però si a sobre porten tomàquets i pesto per flipar!! i a més com tu dius, és una menja ben versàtil! un petó!
ResponEliminapesto tomàquet i mozzarela em recorda a menjar de festa sempre!! ha de ser fantastica en forma de quiche! apuntada! petons
ResponEliminaTiene una pinta deliciosa.
ResponEliminaSi me permites una sugerencia porque no quitas la verificación de comentarios son las letras esas raras que hay que escribir para poder dejarte un comentario y la mayoría de ocasiones no se entienden.
Que bona Montse i quina pinta!!
ResponElimina