Així que en forma d'homenatge, i perquè no dir-ho, per a fer-li una mica la pilota, avui l'entrada és un plat simple i deliciós que no he fet jo!
Ingredients:
- 3 patates mitjanes
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 ceba gran
- 4 ous
- sal i oli
Elaboració:
En una paella posem oli generosament. En aquest oli hi posarem, la ceba, les patates i el pebrot. Fins que quedin ben tovets.
Retirarem l'oli de la paella (reservarem aquest oli per a altres ocasions o plats que duguin ceba i pebrot, ja que és un oli molt aromatitzat).
Batrem els ous i els posarem a la paella amb la resta d'ingredients. Deixarem que la truita es faci una mica per un costat, la girarem i que es faci una mica per l'altre. D'aquesta manera queda bastant crua per dins, que és com ens agrada a naltres.
És fàcil eh? bé de fet no ho sé, però ho sembla!!!
Que vagi de gust!!!
I tan que si!!! felicitats al teu xicot que segur que hi té la mà trencada, tu de mentres, ja fas la resta de plats!! jejej
ResponElimina