Ingredients:
- Massa de pizza
- Tomàquet triturat
- Mozzarela
- Anxoves
- Ceba
- Tonyina
- Olives negres
- Orenga
Elaboració:
El punt més important és el d'estirar la massa de la pizza. Enfarinar bé el marbre i amb un rodet anar estirant la bola. Segons l'objectiu li donem una forma o una altra, però com que jo de fer-la rodona no me'n surto de cap manera doncs, cada dia té una forma diferent.
Posar una elaboració per a pizza sempre és curiós, perquè es basa en afegir ingredients un rere l'altre.
Jo sempre parteixo d'untar la massa amb el tomàquet i posar-hi una base de mozzarela.
Després tots els ingredients i finalment la orenga. Ho posarem al forn a 200ºC i anirem mirant fins que la massa es vegi torradeta.
Fàcil eh?
BON PROFIT!!!
I quina pinta, fantàstica!!! no hi ha res millor que una pizza feta a casa, ben fineta i amb els ingredients que més t'agraden, jo sóc de les que els hi posa tant formatge que no es veuen la resta d'ingredients! jeje
ResponElimina