Sovint quan faig pizza, és perquè a la nevera em queden moltes restes i llavors tens dos solucions: bullir pasta i posar-hi mil ingrdients diferents (sobretot a l'estiu) o fer una massa de pizza i llavors netejar la nevera, és a dir, posar-hi totes les restes.
Així doncs, primer us dóno la recepta per a la massa, i llavors cada vegada que "netegi la nevera" afegirem una nova pizza.
Ingredients:
- 100 ml d'aigua tèbia
- 200 gr de farina
- Una culleradeta de sal
- 16 gr de llevat
Elaboració:
Barrejarem l'aigua tèbia amb el llevat.
Seguidament hi afegirem un parell de cullerades de farina i la sal. Ho deixarem reposar uns 10 minuts.
A poc a poc, anirem afegint la farina i ho barrejarem constantment amb una cullera de fusta. Anirem afegint farina fins que la massa es comenci a desenganxar i la poguem treballar damunt el marbre.
Quan tinguem una bola compacta, la taparem amb un drap de cuina i la deixarem repossar un mínim de 30 minuts.
Ja veig que tu com jo, el tomaquet i el formatge !!! a mi també m'agrada molt menjar pizza de tant en tant, i aquesta massa que ens expliques sembla molt bona, la provaré!
ResponElimina