dimecres, 26 de setembre del 2012

XAMPIS AMB FESTUCS I ROQUEFORT

Diria que aquest ja és l'últim dels aperitius que vaig fer pel sopar d'inaguració del pis.

Els xampinyons són un dels ingredients més versàtils de la cuina. Els havia provat de vàries maneres, però encara no els havia farcit mai. Aquests no eren un dels millors per farcir ja que eren una mica massa petits, però com que feia uns quants dies que rodaven per la nevera vaig pensar que era una bona oportunitat de dona'ls-hi sortida.

Així que apunteu:

Ingredients:

  • Xampinyons de tamany gran
  • Un grapat de festucs
  • 25 gr de formatge roquefort
  • Oli
Elaboració:

Traiem els peus dels xampinyons i els buidem per dins.

Pelem els festucs i piquem amb el morter i els barregem amb una mica d'oli.

Posem els xampinyons en un safata per anar al forn, els omplim amb l'oli i els festucs i hi posem un tall de roquefort a sobre.

Ho introduim al forn a 175ºC durant uns 15 minuts aproximadament.


És un aperitiu que s'ha de servir calent i no convé reescalfar-lo perquè s'estova.


1 comentari:

  1. M'agrada la idea d'aquests aperitius, és un farcit diferent dels que faig ,pero et canvio el rocafort per formatge de cabra ;-) ... m'agrada més! jeje petons

    ResponElimina