Anem a veure una d'aquestes receptes.
Ingredients:
- 50 gr d'espinacs
- 15 gambes
- 100 gr formatge d'untar
- 3 làmines de pasta filo
- Mantega
Elaboració:
En primer lloc bullirem els espinacs amb aigua i sal.
Les gambes les podem saltejar a la paella amb un raig d'oli o les podem bullir en aigua. En aquest darrer cas, com sempre queda menys saborós però és més sa, per tant, ho deixo a les vostres mans.
Si les gambes són petites no caldrà, però si són grans les tallarem a trossets i les barrejarem amb els espinacs i el formatge.
Posarem una mica de mantega en un bol que col·locarem al microones fins que es desfaci.
Sobre paper de forn i en un safata posarem 3 fulls de pasta filo tallats en quadrats d'uns 5cm de costat. Els sobreposarem sobre el paper en forma d'estel i els pintarem amb la mantega.
Amb una cullereta omplirem la part central de la pasta i la tancarem formant un sac.
Ho fornejarem a 180º fins que vegem que la pasta ens queda daurada.
Si ho hem deixat preparat amb anterioritat, ho escalfarem abans de servir al forn.
BON PROFIT!!!!
espinacs, gambes i formatge..una combinació que no falla mai!! m'agrada aquest tipus d'aperitius cruixents que no es fregeixen i tenen un gust superior!
ResponEliminabon aperitiu aquests saquets
ResponEliminapeto
Quines saquets més delicios, m'agrada tot el que porten.
ResponEliminaMuxuak