És un plat ideal per a un sopar tan sa com saborós.
Ingredients
- Mig kilo de lluç
- 100 gr d'espàrrecs verds
- 100 gr de xampinyons
- 2 dents d'all
- Julivert
- Agar-agar
Elaboració
Rentem els espàrrecs i els xampinyons. Bullim els espàrrecs amb aigua i sal durant 5 minuts tallats en trossets d'uns 5 cm. Escorrem i reservem
Tallem els alls a làmines fines i els sofregim amb oli. Afegim els xampinyons i ho sofregim 2 minuts, afegim els espàrrecs.
Afegim una mica d'aigua o si ho volem més saborós i posem una mica de brou de verdures. Lliguem la salsa amb agar-agar i hi afegim els julivert picat.
Salem el lluç i el passem per la paella volta i volta, només perquè es dauri per fora. El posem a la salsa i el cuinem fins que la salsa arrenqui el bull, ho deixem un parell de minuts i ho deixem reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada