- 2 o 3 talls grans de bacallà
- 1 ou
- 1 got de llet
- 160 gr de farina
- 8gr de llevat
- 2 alls
- julivert
- sal
- oli de girasol
Elaboració
Posarem aigua a escalfar i quan estigui a ple bull hi posarem el bacallà el qual el deixarem bullint durant 1 minut.
Picarem l'all i el julivert en un morter
Farem el bacallà a trossets petits amb les mans i l'afegirem al morter on ho picarem tot i ho barrejarem fins que quedi un massa.
Afegirem a aquesta massa el got de llet i seguidament la farina i el llevat. barrejarem la massa fins que quedi ben uniforme.
En una cassola no massa gran hi posarem 4 dits bons d'oli de girasol i l'escalfarem. Quan estigui molt calent hi anirem afegint cullerades de la massa que hem fet. Veurem que la massa s'infla i es dora, haurem de remenar una mica el bunyol per tal que es dori per totes bandes i ja el podrem treure del foc i posar-lo a sobre un paper de cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada