Després d'aquest rotllo us deixo amb la recepta que suposo que és el que estaveu esperant!
Ingredients:
- Pollastre*
- 33cl de cervesa**
- 2 dents d'all
- 3 patates mitjanes
- Julivert
- Pebre
- Oli
- Sal
Elaboració:
Trossejarem al pollastre sense que en quedi ni pell, ni os.
En una cassola , preferiblement de fang, hi posarem un bon raig d'oli i l'allet picat, seguidament hi afegirem els trossets de pollastre i els deixarem que es rossegin. Ho deixarem 10 minuts
Alhora tallarem les patates a trossos per a fregir-les amb oli.
Quan el pollastre ja ha agafat el color blanc hi posarem la cervesa, el julivert picat i les patates fregides i deixarem estofar durant 15 minuts.
Ja podem preparar els plats.
* Podem escollir qualsevol part del pollastre, ja que al haver-lo de trossejar no ens importa.
** La cervesa ha de ser una cervesa poc amarga tipus Moritz o Coronita (jo em decanto per la primera que és de casa) ja que sino deix un gust bastant amargant a la salsa i aquesta no es pot aprofitar
***Lo més torradet de la foto és la patata, m'ha quedat una mica sobtada, ho sento
Bon appetit!!!!!
Una manera magnífica de fer el pollastre!! M'encanta!
ResponEliminaPtnts
Dolça